VÅRT LÖFTE


På Pupusería Cabal kan man njuta av mat från El Salvador.

Vi jobbar med traditionella recept och smaker, med vår passion och erfarenhet vill vi skapa en matupplevelse som hämtar tillbaka dina minnen från El Salvador och samtidigt bjuder på en ny erfarenhet full av nya smaker, dofter och exotiska detaljer.

Vi vill ge det salvadoranska köket en mer internationell uppmärksamhet och erbjuda rätterna till restaurangstandard och presenterat dem för världen med öppna armar.

Vi som står bakom Cabal Pupusas och Tacos är alla av salvadoranskt ursprung med lång erfarenhet av salvadoransk matlagning.

PUPUSAS, TACOS Y POSTRES


Vi vill erbjuda en liten bit av El Salvador i Stockholm. Hos oss tar vid med er på en smakupplevelse inspirerad av våra förfäder med vällagade klassiker och välkända rätter.

Varmt välkomna att prova salvadoransk mat med väl utvalda råvaror och mycket kärlek!

PUPUSAS


Är en Salvadoransk nationalrätt, den mest utbredda och typiska måltiden i El Salvador. Pupusa är en tjock handgjord majstortilla som är fylld med olika blandningar av till exempel ost, fläsk, bönor och zucchini. 

Till pupusas serveras enligt tradition Curtido, en speciell vitkålssallad som blandar friskhet med syrlighet och en rustik salsasås. Båda ingår så klart i din beställning.

TACOS


Är ett mexikanskt sätt att äta olika maträtter i ett tortillabröd bakat på majsmjöl. Principen bygger på att brödet fylls och äts för hand. Fyllningarna är av till exempel kryddstark blandning av fläsk-, nötkött eller zucchini och ost. Till tacon serverar vi enligt traditionen en mustig röd tomatsås, salsa verde och "pico de gallo", finskuren färsk tomat.

Öppettider

Mån - Tis: 15 -20

Onsdag

 STÄNGD 

Tors - Fre:  15 -20

Lördag:   12 - 20:30

Söndag:  12:30 - 18:30

Take Away


 I dessa tider förstår vi att du kan vilja avnjuta vår mat hemma med nära och kära. 

Så klart erbjuder vi avhämtning, specialorder och hemleverans genom Uber Eats (endast Sundbyberg och angränsande områden)